• پایگاه اخبار اوقاف قم در خبرگزاری فارس
  • پایگاه اخبار اوقاف قم
  • پایگاه اخبار اوقاف قم
تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرینلوگوی اوقاف

خبر ویژه

بيشتر

دوشنبه21مهر1404

06:52

54

آزادی 9 نفر از زندانیان قمی به برکت نام حضرت موسی مبرقع(ع)

مدیر اجرایی آستان مقدس موسی مبرقع(ع) گفت: به مناسبت سالروز وفات این امامزاده واجب التعظیم، 9 نفر از زندانیان زندان مرکزی قم آزاد شدند.

مدیر اجرایی آستان مقدس موسی مبرقع(ع) گفت: به مناسبت سالروز وفات این امامزاده واجب التعظیم، 9 نفر از زندانیان زندان مرکزی قم آزاد شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صدر اظهار کرد: همزمان با ایام سالروز وفات حضرت موسی مبرقع(ع)، مراسمی در زندان مرکزی شهر قم برگزار شد.

وی افزود: این ویژه برنامه شامل سخنرانی، مداحی و در انتها، اطعام مهمانان و زندانیان بود.
مدیر اجرایی این بقعه متبرکه خاطرنشان کرد: حجت‌الاسلام بنیادی مدیرکل زندان‌های استان قم نیز در این مراسم با اشاره به سالروز رحلت حضرت موسی مبرقع(ع) و با ادای احترام به پرچم حرم مطهر این امامزاده و نام امام جواد(ع)، دستور آزادی 9 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد محبوس در این مرکز را از محل منابع مربوط به این طرح که در اختیار این اداره کل قرار دارد صادر کرد.

وی ادامه داد: بر این اساس 9 نفر از زندانیان زندان مرکزی قم ظهر امروز آزاد و به جمع خانواده‌های خود بازگشتند.
صدر خاطرنشان کرد:  این زندانیان پس از آزادی در مراسم باشکوه خادمین امامزاده و تعویض پرچم گنبد مطهر شرکت و سپس به زیارت آن حضرت مشرف شدند و قرار است در کفشداری حرم مطهر نیز به عنوان خادم افتخاری فعالیت داشته باشند.
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 387821
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 611
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 21778708
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 30030